Gepubliceerd door inekewielinga

Welkom op mijn schrijversblog. Op deze blog staan verhalen en gedichten over wat ik meemaak of waarover ik fantaseer. Als vierjarige las ik al Sjors en Sjimmie. Of deed alsof ik las. Lezen en schrijven is voor mij dagelijkse kost. Graag neem ik je mee met wat mij bezighoudt. Graag hoor ik wat je ervan vindt.

2 gedachten over “

  1. Weer een hele andere invalshoek. De fantasie die een uitje onder woorden brengt. Hoe zou het zijn als het broertje nog leefde.. Peter en Ida zijn uitgelaten. Ineke blijft dichtbij de vader. Opvallend dat de schrijfster de gave heeft om het gedrag van de ouders in zich op te nemen en perfect te beschrijven.
    Het enige dat me even in de war bracht aan het eind van het verhaal was de naam Peter, die zowel voor de vader als voor het broertje gold.

    Like

  2. Bedankt voor je reactie. Ja het klopt dat ik het gedrag/ gevoelens van mijn ouders goed kan inleven. Dat gaat vanzelf, is altijd zo geweest. Als kind al. Dat heeft positieve en negatieve kanten. Jammer dat je in verwarring raakte. ik heb het nog even overgelezen en zie zelf wel het verschil ‘Peter haar man’ en ‘Peter haar jongste’. Maar misschien heb je nog een tip hoe ik het nog duidelijker kan zeggen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: