Gepubliceerd door inekewielinga

Welkom op mijn schrijversblog. Op deze blog staan verhalen en gedichten over wat ik meemaak of waarover ik fantaseer. Als vierjarige las ik al Sjors en Sjimmie. Of deed alsof ik las. Lezen en schrijven is voor mij dagelijkse kost. Graag neem ik je mee met wat mij bezighoudt. Graag hoor ik wat je ervan vindt.

8 gedachten over “

  1. Wat een mooie afsluiting van de reeks over je broertje, Ineke.
    Je verhaal ontroert me…Er zit spanning en opluchting In….maakt dat de ontroering?

    Geniet van je vakantie….daarna heb je vast nieuwe inspiratie…helaas heb ik geen leuke tips voor je!

    Like

  2. De naam Peter blijft bestaan in jullie familie.. In het laatste deel van je verhaal eindig je positief en optimistisch. De kracht en de lach van Peter worden benoemd. De nieuwe generatie! Wat ik mooi vind is hoe je het leven van je ouders openlijk onder woorden brengt. Bijzonder dat je nu nog heel veel van je ouders weet te vertellen. Met name hoe ze zelf hun leven hebben ervaren.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: