Lieve Jayla

Verdriet rolt uit mijn oog

Op het terras in Ravenstein

Met Japanse drilkoffie

En appeltaart met room

Maar jij zit niet naast mij

Je danste het leven door

Jij spring-in-het veld

Lichtvoetig en blij

Aanhankelijk, eigenzinnig soms

Het is zo stil in huis

Met de vader en moeders

Baasjes van jouw  trouwe vriendinnen

Sandy en Luca

Hebben we je met aarde toegestopt

Nu heffen we het glas

Gevuld met witte wijn

We proosten

Een laatste groet

Gepubliceerd door inekewielinga

Welkom op mijn schrijversblog. Op deze blog staan verhalen en gedichten over wat ik meemaak of waarover ik fantaseer. Als vierjarige las ik al Sjors en Sjimmie. Of deed alsof ik las. Lezen en schrijven is voor mij dagelijkse kost. Graag neem ik je mee met wat mij bezighoudt. Graag hoor ik wat je ervan vindt.

10 gedachten over “Lieve Jayla

  1. Dag Ineke, Wat een prachtig ontroerend gedicht! En wat verdrietig, dat Jayla niet meer bij jullie is. Wat een gemis! Heel veel sterkte! Liefs en een knuffel,    Ineke Verzonden vanaf mijn Galaxy

    Like

  2. Lieve Ineke, in gedachten zie ik Jayla. Ze komt Sandy en mij tegemoet gerend. In de verte hoor ik jou roepen. Een knuffel en een aai over haar bol en daar zie ik jou in de verte zwaaien. Het is een van de vele mooie herinneringen. Dankjewel lieve Jayla voor je levenslust, je aanhankelijkheid en voor alle mooie momenten. We missen je. Dankjewel Ineke voor je mooie woorden en dat je het baasje van Jayla was. Liefs, Sieglinde

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: